Tuesday, 1 March 2011

Hello 2011 I'm Back!

 01 March 2011- HELLO WORLD !
Hello Malaysia. Hello baby bloggies and Hello peoples. Apa khabar? Now, I'm proudly announced that this is my FIRST POST for 2011. YEAH! *tepuk tangan laweyh* HAHA. Disebabkan kesibukkan yang melanda diri aku beberapa bulan nih, aku takde masa nak update and edit baby blog aku. Kesian blog aku kan! Terbiar begitu sahaja. Maafkan mama ya blog sayang! HAHA... Bukan nya apa uh. Aku busy mengalahkan menteri tahu tak. Aku rasa menteri pun tak sebusy aku. Almaklumlah, pegi kerja pagi-pagi buta. Balik rumah pulak dah malam membuta. Cuba bagitahu aku time bila nak update blog hah? Takde masa kan... Sampai lah ke hari nih. Today 01 Mac 2011, baru lah ada masa nak menghuru-harakan blog ini. Ceh... tengoklah! Background dengan header dah baruu. Walaupun tak secantik header and background korang, tapi aku tak kesah! Yang penting aku tak tiru header sape-sape. Lepas nih aku akan try merajinkan diri aku meng-update blog aku nih. Kesian jugak bila terbiar macam ni je kan. Macam tak bertuan sedangkan tuan dia ado. Aku janji aku akan update some stories bila ada masa lapang nanty. And hopefully, my followers still akan view and follow my baby blog ini okey. Harap maaf diatas kesulitan yang melanda diri ini. Sekian! Adios *__*

Thanks for reading.