Tuesday, 15 March 2011

Di Saat ku Mencintaimu

15 March 2011- SUKA BANGET LAGU INI
Assalamualaikum. Hai kawan-kawan (versi Upin dan Ipin) Just nak belagak bagitahu yang aku dah tukar lagu dekat blog aku. HAHA. Tukar lagi kan. Apa nak jadi dengan Syera nie. Main tukar-tukar jeh kerja kau. HEHE *__* Jangan sibuk! Lagu kali nih merupakan lagu favourite aku. DADALI- DISAAT KU MENCINTAIMU. Sumpah aku suka gilerr lagu nih. Lagu ini telah berjaya membuatkan aku menangis... Terima kasih! Ouh yeaa, Before this pun, aku pernah letak lagu indonesia ni dekat blog aku... Than kali ni pun letak the same song jugak. Esok, lusaa?? Tak tahu lah lagu apa pulak uh. HEE ^^ Korang dengar lah ekh. Layan dan melayan! (Update blog dengan benda yang tak berfaedahh) HAHA. Gentlee aku bosan!

DADALI-DISAAT KU MENCINTAIMU
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menghiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta.

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta.

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta...

P/s: Dua orang manusia, menyukai lagu yang sama. Ada apa-apa ke nih?? HAHA :D Tak adooo maknoo.

Thanks for reading.