Monday, 28 March 2011

Banyak berubah ker?

28 March 2011- THIS IS ME. DEAL WITH IT :)
Hey sayangs. Terkejut tak korang bila nampak aku update blog siang-siang nih? *bajet* Selalunya malam jeh kan tapi hari ni pagi pulakk. Walaweyhhh... Aku off la di hari Isnin yang mulia niee. Cuti okey *_* Bukan no show tau sebab saya tak pernah no show setakat nih. Bangga saya *winkwink* HEHE. Actually, aku bosan duduk rumah uh. Aku pun tak faham dengan diri aku ni. Time kerja sibuk nak cuti, tapi bila dah diberi cuti gediks-gediks pulak nak kerja. Hmm... Biasalah kan. Lumrah hidup manusia. Tak pernah puas dengan diri sendiri. Ingat tak posting aku semalam pasal hari bengang aku tuu. Yeahh... mat lengee tue cakap aku dah banyak berubah. Dah tak macam dulu. Dah pandai melawan sekarang. Blaa blaa blaa -.- Ya ke aku dah banyak berubah? Cuba korang jawab soalan aku tuh. Aku rasa aku biasa jehh. Sama je macam Syera yang dulu. Apa yang berubahnya??? Takkan sebab rambut dah lainn, perangai pun boleh terikut-ikut lain jugak. Tak logik nihh ^^ Eleehh... Orang tak puas hati memang akan cakap macam tuh uh. Padan muka dia. Sape suruhh buat aku kann. Kali nih aku takkan berlembut lagi. Apa nak jadi, jadilahh. Aku akan jadi diri aku yang sebenarr. Dulu boleh lahh nak buli-buli aku kan. Tapi sekarang, NO WAY MAN!

Thanks for reading.