Sunday, 6 March 2011

Aku jealous tahu

06 March 2011- CEMBURU OKEY!
PERHATIAN! INI MERUPAKAN POSTING SAYA YANG KE 100. 
Walaweyh... HAHA. Sekejap jeh dah sampai 100 kan. Tak disangka-sangka! Aku kan pemalas nak update blog. Macam mana boleh sampai 100 nih? Ayoyo... HAHA. Macam magic pun ada gak nih. Adoy... Bangga lebih doh kau Syera ^^ Orang lain dah beribu-ribu posting tak kecoh macam kau pun. Ada aku kesah? HAHA. Oh yeah... Family aku dah balik. So, takde la aku keseorangan lagi malam nih. Tidur sorang-sorang?? Gentle aku TAKUT okey. HAHA. Semalam tuh saje je BAJET BERANI -.- Okey. Now nak story morry sikit. Sumpah aku jealous bila orang bangga-bangga cerita dekat aku yang dorang dah jatuh cinta. Erm... Tak payah lah ceritaa dekat aku uh. Aku cemburu okey! Memang lah aku ni jenis yang boleh dengar problem plus happinest orang kan, tapi kadang-kadang tuh sakit hati laweyh. Nama pun manusia kan. Selalu cemburu bila tengok orang lain bahagia. Alaah... aku bukan apa, Asyik aku jeh nak dengar story korang, habis story aku nih sape jeh nak dengar. Jatuh bangun aku sume, sape jeh yang nak peduli. Aku tahu! Diri aku sendiri jeh laa yang kesahh kan. ''Syera boleh settle sume'' HAHA. Adoy... Tapi takpe lahh. Aku doakan kebahagiaan and kesenangan korang. Oh oh... lagi satu, Jangan dok sibuk tanya bila aku nak couple sebab aku pun tak ada jawapan untuk soalan tuh. Korang nak couple ke, jatuh cinta ke, tu hak korang. Jangan sibuk tanya aku soalan macam tuh okey. Jawapan aku senang jeh. NO KOMEN! Dah kata artis kan. Hush... Dah laa. Hari nih je dah empat kali aku update blog. Korang kesah ke? Tak perlu lah berbuat demikian kerana ini blog aku. So, suka hati aku lah nak update berapa kali pun. HAHA. Chaw :D

Thanks for reading.