Saturday, 11 December 2010

Whatever lah kan

11 DISEMBER 2010- BIKIN PANAS LA DERR
Hey peoples. Selamat berhari minggu. Cool kan! Baru dua hari aku start cuti sekolah, aku dah terasa kebosanannya. Macam mana lah aku nak tempuh hari-hari mendatang nih uh. Halamakk aii! Now baru la aku sedar apa kelebihan ke sekolah. Better sekolah than cuti macam nih. Sumpah aku bosan! Sekarang aku dalam proses mencari pekerjaan. Harap-harap adalah kerja untuk aku an. Fine! Aku sepatutnya keluar hangout hari ini but ada la seorang hamba Allah nih, Oh gosh! She's so annoying giler babeng doh -,- Kejap nak keluar, kejap tak nak pegi pulak. Huh... ntah pape ntah. Orang ajak pegi Sunway Pyramid, dia sibuk-sibuk nak pegi BB and Pavi bagai, last-last... HAMPEH! Stay tidur kat umah je lah aku nampak gayanya. Kalau aku tau benda nih dari awal tadi, for sure aku dah kuar pegi hangout ngan member aku dekat Sunway uh. Lagi best :) Now, aku kena stay umah je ler. Katanya esok nak keluar. Just wait and see la an. Kalau tak keluar jugak, maybe Monday aku keluar membawa haluan sendiri. Ceh... Ingatkan on that day jugak nak try cari kerja sekali. Doakan aku tau tau. Amin !

P/s: Ini adalah sesi meluahkan perasaan. Harap maklum! Nasib lah sape yang terasakan. HEHE



Thanks for reading.