Sunday, 19 December 2010

Taggies

 19 DISEMBER 2010- THANKS ZUZU KENT.
Heyy. Sorry tak update blog for a long time *long time ke?* HAHA. Baru tinggalkan blog for one day dah terasa sangat sangat lama uh. Almaklumlah, aktiviti berblogging kan dah jadi salah satu daripada hobi aku cuti-cuti sekolah nih. What a bored holiday yeah. Macam mana aku nak lalui 6 bulan cuti tanpa melakukan apa-apa. Aktiviti aku apabila berada di rumah adalah; makan, minum, tengok tv. tidur and online. Setiap hari aku melakukan aktiviti yang sama je. Heh... Kalauh nak tahu, nie semua merupakan salah satu daripada cara untuk menggemukkan badann. Astagaa -.- Ouh yea, tadi Cik adik ZUZU ada tag Syera something. Walaupun tengah penat kan, Syera still akan buat tag tuh. Orang dah kasi kita kenalah terima. Thanks Zuzu sayang.

SOALAN MAK CIK BEBEL UNTUK SYERA.
1. Adakah anda rasa anda HOT ?
*Ofcourseee NOT... Api neraka lagi HOT laa derr

2. Update wallpaper anda guna sekarang .

*Saya tak pakai wallpaper uh. Just black in colour

3. Cerita about this picture
*Hitam itu menawan :p

4. Kali terakhir makan pizza
*Long time agoooo... Actually tak minat sangat pizza meyh

5. Lagu terakhir anda dengar ?
*Niat di hati tak nak berpisah- Kumpulan Arrow

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
*Online Facebook lerrr

7. Selain nama sendiri , anda di panggil dengan nama apa ?
*Sera, Syera, Kakak, Airaa

8. Tag lagi lima orang .

*WANI
*NADDY
*BELLA
*AMIRA
*FARIS

9. Siapa orang nombor 1 dengan anda ?
*My sistoo ♥

10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5 .
*I LOOOIKKEEE YOUUU punya blogg. HAHA

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?
*Dah ada boyfie lahh

12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?
*Ntah lah. Dia cun mesti lah dah berpunyaa

13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4 .

*I miss you

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang tag anda.

Fakta ke auta? HAHA. ZUZUZUZUZUZUZUZU...
*Blog dia superb
*Dia cantikk lah
*Looks matured
*Kreatif and inovatif. HAHA

FINISHHH!

Thanks for reading.