Saturday, 4 December 2010

SPM part 2

 04 DISEMBER 2010- HELLOOOO PEEPS !
Hey guys. What's up yaw? Syera in the house. HAHA *gedik lebih* Long time no see huh. Sehari tak update blog macam setahun lamanya. Acececeh -.- HEHE. Okey! Post aku kali nih adalah berkenaan dengan aku punya SPM paper part 2. I mean minggu kedua punya paper. Sume paper was like tuuuuttt.... tuuuuttt... Susah giler babeng you know. Dimulakan dengan paper mathematics. Aku nih bila bab mengira memang lah lemah sikit tapi tak bodoh tau. Aku tak bodoh okey! HAHA. Paper maths hari tuh agak susah lah. Tapi takde la sesusah paper kembar dia si Add Maths tuh. OMG! My Add Maths paper was really really hard. Sangat sangat susah! Saya ulanginya sekali lagi... SANGAT SANGAT SUSAH -.- Damnn!!!  Aku tak tahu apa yang aku jawab. Banyak soalan yang aku main tibai je jalan kerja dia. Insya allah dapatlah markahnya tuh. HEE. And apa yang aku boleh buat sekarang hanyalah berdoa. Semoga paper Add Maths aku lulus walaupun dengan tak secemerlang mana. Cukup lah sekadar luluss. Amin! Now, let's talk about my Agama paper. Boleh tahan lah soalannya. Alhamdulillah aku boleh jawab. Cuma bahagian tajwid dia je agak susah sikit. Insya Allah boleh berjaya kowt. I need some A's please! HUHU. Lastly my Physics paper. Paper 1 soalan objektif. So, mana yang tak tahu bolehlah main hentam je. Paper 2 pulak... Gosh! HAHAHA. Ntah lahh. Banyak careless mistake yang aku buat. Nasib baik aku boleh jawab part C tuh. Last sekali physics paper 3. Mood nak study dah takde time tuh, so tawakkal je lahh. Paper dia agak susah lah especially part yang kena baca scale vernier calipers. Yeah, I'm a little bit confius actually. Don't know how to read that scale sebab jawapan contoh yang dia bagi tuh lain dari apa yang aku kira. Huhhh... Ntah lah. Next week tinggal lagi dua paper. Lepas tu aku MERDEKAAAA! HAHA. All the best yeah.
Thanks for reading.