Saturday, 4 December 2010

New is baru ♥

 04 DISEMBER 2010- NEW AGAIN !
Lihatlah blog saya wahai kawan-kawan sekalian! HAHA. Hish... apalah aku nih. Tak bagi salam terus suruh orang tengok blog dia. Apa ntah perempuan nih -.- HAHA. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Baru betul. HEHE. I've changed my blog again! Sorry guys. Mesti korang ingat aku nih gedik sebab asyik tukar-tukar background and whatsoever kan. Huh, Bukan gedik lah. Just tak puas hati je dengan hasil karyaku sebelum ini. Adoyai... aku rasa background blog aku yang warna coklat dulu uh agak colourful, nampak tua and macam ter-over sikit (actually banyak overnya) Bukan aku yang cakap tapi perasaan aku yang berkata begitu ekh. So, aku buat keputusan nak tukar!  Aku nak buat ianya nampak simple and smart. Baru lah terbuka sikit hati korang nak view blog aku kan. HAHA. Poyosnya aku! LOL ^.^ Bukan background and colour jeh aku tukar, dengan header-header sekali doh. Sekarang punya header sumpah nampak suci sikit. Header yang dulu tu? Huh... Isk cakap header tuh macam setan gondol +.+ Sampai hati dia kan. HUHU. Aku redha jeh dia cakap macam tu. Fikir punya fikir, aku pun buat keputusan untuk tukar jugak. HAHA. Wekkk (: Okey, Tajuk blog aku pun aku tukar sekali. Semuanya ada dalam pakej. Alang-alang nak tukar kan, baik tukar je semua sekali. No more SPEAK TO ME BOO. Now dah guna nama PERFECT MADNESS ♥ Ayoyo... masalah betulkan aku nih. HAHA. Sorry again guyss. Maaf ya pak! So here it is... My new blog. Have fun viewing my blog yeah. Love you guyss
Thanks for reading.