Friday, 24 December 2010

Let's have fun beby

 24 DISEMBER 2010- LEPAK-KING + CARI KERJA
Hay yo... Syera again! This is my second post in one day. Hehh, bapak rajin kan Syahirah Jefri nih. HAHA. Fine! Now nak story sikit pasal hangout semalam. Sorry lah sebab tak update story morry nih yesterday. Almaklumlah, penat ber-hangout sampai nak onn PC pun aku malas. HEHE. But takpe lah kan. Update hari nih pun sama jugak. Bezanya cuma lambat sehari jeh. Okey la tuh! Hee ^^ Back to stories, Semalam aku kuar ber-hangout plus lepakking and cari kerja di Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur bersama dengan adik kesengalanku, Wanie and membernya, si Hatiqah. Seriously hangout semalam memang best. Semua shopping sakan. Than, kiteorang jumpa Amy Search and his wife. Cantik okey isteri dia. Jangan jealous -.- HAHA. Pastu, I'm searching for some job and alhamdulillah aku berjaya temuduga terbuka di Mcdonald, Mid Valley. Dah lah... malas nak taip panjang-panjang, tanganku dah capik banget nih. So, yeah, Bye bye guys. Lots of love form me Syera Jefri

Thanks for reading.