Sunday, 5 December 2010

I need somebody

 05 DISEMBER 2010- KESUNYIAN MELANDA DIRI :(
Jyeahh... this is my third post in 1 day. Bosan kan -.- Asyik nama blog aku je yang kuar kat update dashboard korang. I'm so sorry guys. Aku bosan sebenarnya. Tak tahu nak buat apa, so aku update lah blog. My god! Esok paper chemistry and aku tak buat last revision lagi. Takde mood uh. Dah lah aku tak minat chemistry. Come on Syeraa! I know you can do it. Yeah, I will. Tapi nanti lah. HAHA. Finally, esok my second last day untuk ke sekolah. I'm gonna miss Sri Aman soon. All the best to Sri Aman. I love youuu. Text book pun kena hantar esok uh. Hushh... Berat lah beg aku esok nak pikul 18 buah buku teks. Makin terbantutlah ketinggian aku. Dah lah aku nih pendekk -.- HEHE. Actually, aku kesunyian. Sangat-sangat sunyi sampai nak gila rasanya uh. Ada boyfriend pun macam takde boyfriend. Tapi yang buatkan aku pelik, yang bukan boyfriend pulak sibuk-sibuk amik tahu pasal aktiviti seharian aku. Tiba-tiba aku teringat pulak cerita Cahaya dekat astro prima setiap hari pukul 3 petang tuh (promote sikit) Yes, betul lah kata orang, time nak ajak couple, macam-macam ayat keluar. Janji itu lah. Janji ini lah. LOL... Tapi bila dah dapat, kita ditinggal-tinggalkan. Dibuat macam tak wujud jeh kat dunia ni. Hell yeah! Tapi nak menyesal pun tak guna kan. Diri sendiri yang salah sebab bodoh sangat percaya dengan semua janji-janji manis uh. Fine! Aku tak nak cakap apa-apa lagi dah. Suka hati kau lah nak buat apa kan kan. Kalau jodoh kita panjang, syukur alhamdulillah la kan. Tapi kalau takde jodoh, nak buat macam mana. Redha jeh la. Kau dah la jauh dari aku. Jauh tahu tak! JAUHHH!!!! Kalau jauh sikit takpe. Ni sampai ke hujung peta sana kau stay doh. Nak tunggu kau balik? Memang tak lah kan. Lama giler kowt. Haih Syera... dah nasib kau lah dapat boyfriend macam nih. Sebenarnya aku malas nak amik kesah dah uh. Sebab aku dah selalu kena. Couple dekat-dekat pun aku boleh break, ni kan pulak yang duduk jauh. Ayoyo... HAHA. Lantak kau lah Syera! Hidup nih kan masih panjang. Kau still ada banyak masa lagi nak cari soulmate kau tuh. Just wait and see. Don't forget to pray yaw.
p/s :Finally, aku dah buat signature untuk every post aku. Jyeah. Check it out okeyy.


Thanks for reading.