Wednesday, 1 December 2010

Hey December !

01 DISEMBER 2010- AWARD, AWARD, AWARD !
Hey loooo :) Welcome Disember. Atau dalam melayunya Selamat datang Disemberr! Kedatangan anda sangatlah dialu-alukan. HEHE. Yeah, aku memang menantikan kedatangan bulan 12 nih. I love Disemberr so fucking damn much lah. Dalam banyak-banyak bulan yang ada dalam kalender tu, bulan Disember nih la yang paling menggembirakan hati aku. Want to know why? It is because no more school! No more SPM! No more books! No more woke up early everyday and no more school uniforms! Yahoooo.... This year was my final year doing all those thing. I hope next year my life akan jadi lebih better lah ekh. I mean better than this year. Okey. Nak story sikit. Tadi aku dapat award lagi. Kali nih adik aku, WANIE yang kasi. Jyeaahhh... Dia pun dah pandai nak main blog skarang nih. HAHA. Btw, thanks for  the awardd yaw. I'll appreciate it.

Macam biasa, aku kena jawab soalan makcik bebel nih haa.... HAHA. Check it outt yaw :)

1) Apakah pandangan anda tentang blog wanie neyh ??
*Cool and sejuk and suam suam and hottt :)

2) Ucapan untuk Owner blog nih.

*Terima kasih kerana memberi saya award nih. Saya malu uh nak terima tapi takpe lah. Dah awak kasi saya amik je lah. HAHA

3) Adakah saye selalu walking kat blog wani ??

*Saya kan stalker terhebad. Of course lah suka mengusha blog anda :)

4) Award neyh lawa?buruk? bapak hodoh ?
*comel + cute = cocute

5) Saya tau anda malas tag, So just tag 3 orang saje  Tak perlu banyak2.
 *Mana ada malas lah. If ada masa 10 orang pun bole ditag. HAHA. So nantikan kedatangan saya di shoutbox andaa. TUNGGGGUUUUU !
Soalan makcik bebel untuk anda :)

Thanks for reading.