Monday, 13 December 2010

Ex-boyfriend

 13 disember 2010- STILL LOVING YOU. THAT'S FINAL !
Hey pakcik and makcik. What's up? Khabare? Waras ka? HAHA. Nak tahu tak, dua tiga hari nih kan aku asyik speaking Indon jeh. Pahal dengan aku ntah, aku pun tak tahu. Giler kowt! HEHE. Hari ini hari Isnin. Bermulalah minggu baru bagi tahun 2010. I love 2010 doh. And for your info, lagi beberapa hari jeh lagi kita akan menyambut tahun baru. Tak sabar rasanya nak sambut new year. Yeayy! Actually bukan benda nih yang aku nak story. Aku nak cerita pasal ex-boyfriend aku yang paling aku sayang. Semalam kiteorang texting berdua and yeah, he wanted to see me. Alasan dia nak jumpa aku adalah dia nak bawak aku jumpa family dia. LOL... I'm just his ex-girlfriend. Tak perlu lah buad macam tuh kan. Dulu masa couple takde pulak you caring-caring nak bawak I ke sana ke sini bagai. Why sekarang ni you tiba-tiba baik hati pulak nak angkut I jumpa parents you? Hush... I tak nak okey! Jumpa you pun I tak nak sebenarnya tapi nak buat macam mana I still sayang you. Sayang sangat-sangat sampai nak couple dengan orang lain pun I tak mampu. Sebab I takut you akan muncul balik dalam hidup I. You tahu kan yang I akan pilih you walau apa pun yang terjadi. I know it's sound silly and stupid for you guys, but that's what I felt now. It's hard to be me and you know what, sometimes I wish I can turn back the time and reserve everything that I had did . Tapi aku tahu. Nak putarkan balik masa adalah sesuatu yang mustahil. Kenapa mesti engkau buat perangai suatu ketika dahulu? I'm still loving you. That's my final answer. I serahkan semuanya dekat Allah. If ada jodoh antara kita, syukurlah. But if takde, I doakan kebahagiaan you. Terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup I walaupun sebentar. Sumpah I tak pernah menyesal couple dengan you dahulu. Lastly, to my Capital A, I'm sorry! Aku sayang kau tapi ntah lah. Aku perlukan cinta aku semula. Cinta aku yang telah dicuri oleh ex-boyfriend aku untuk aku berikan kepada engkau. Maafkan aku. Aku keliru!

Thanks for reading.