Sunday, 5 December 2010

I lovin' it

 05 DISEMBER 2010- I LOOOIIKKKKEEE THIS :)
Second post from me in one hour. HAHA. Giler kuasa bhai. Sorry tau korang. Tiba-tiba banyak pulak story aku nak post sejak kebelakangan ini. Wahh wah wahh... HEHE. Okey lah. Tadi aku online facebook. Lepas tuh ada la seorang hamba allah nih tag aku dekat note ciptaan dia ( tak tau la original dari dia or what kan) For your info, he's my ex-boyfriend. Aku dapat rasakan dia dalam usaha memerli aku. Almaklumlah, dia ajak aku couple balik, but aku tak nak. So, dia tag aku bagai supaya hati aku terbuka balik untuk dia. HAHA. Kurang asam punya ex- boyfie. Wekk.... Ekh, Kiteorang tak gaduh okey. Kiteorang teman tapi mesra. Being a bestfriends buatkan kiteorang lagi rapat daripada time kiteorang couple dulu. Macam anjing dengan kucing doh -.- Fine! Nak tahu tak dia tag apa dekat aku. Niee haa... Korang baca lahh.

1) FIRST TIME MENGORAT 
*Piweeett !
*Hye , ley kenal ?
*Ley minx no fon ?
*Comel , cantek , sweet , manja
*Sepadan la kita nie .
*I minat kat u .
[Mcm2 bhai ! mulut punya manis kalau nak mintak couple]

2) TIME DITERIMA JADI COUPLE 
*Thanks syg .
*I janji takkan tinggalkan syg .
*I janji setia ma syg .
*I janji akan jaga syg .
*I janji takkan pandang gurl lain .
*I akan buad apa saja untuk syg .
*Forever with u .

3) 1 BULAN BERCOUPLE 
*Love u .
*Miss u .
*Always remember u
*Can't live without u .
*Don't wanna break with u .
*You are my sweet dream .
*You are my sweetheart
[Mcm-mcm perkataan jiwang yg keluar loser]

4) 3 BULAN BERCOUPLE 
*Syg nanti kita sms okey, I mengantuk .
*Takde kredit syg .
*Phone low battery la.
*I nak main game .
*Busy .
[Nak tahu kenapa diorg jadi mcm tu? coz diaorang dah boring and dah jumpa yang lagi better dari kau]

5) BILA DAH BREAK 
*I hate u .
*Temberang lah kau .
*Stupid u .
*Tak guna .
*Go to hell .
*Pegi mati .
*I don't love u .
[ mcm2 kan? lepas itu cari pasangan yang baru and ulang lagi perangai lama . jadi sabar-sabarlah kepada sesiapa yg terkena ]

Okey. Dah baca kan. LOSER giler kan mamat nih. HAHA. Ops! Sorrry sayang. I tak pernah buat you macam nih. You yang mintak break and tinggalkan I macam tuh aje. I takkan lupa apa yang you buat dekat I. So, jangan salahkan I atas apa yang terjadi ekh. Btw, thanks for the tagg. Ingatlah yang I sentiasa sayang you as my bestfriends :)
Thanks for reading.