Tuesday, 30 November 2010

Thank you Laila

29 NOVEMBER 2010- SHINCHAN YANG COMEL :)
Hey yo :) What's up? How's your day huh? I'm just fine yaw.Okey! Hari ini Selasa 30 November 2010. Second week of my SPM paper. Jyeahhh.... Minggu nih sume paper membunuhku. Addmaths, maths, and physics. Tawakkal adalah jalan terbaik. Huh... Tawakkal tanpa usaha. HAHA. Apalah nak jadikan -.- Alright. Aku tak nak cakap banyak. Semalam aku dapat award lagi. Award daripada seorang budak comel yang bernama LAILA Viewlah blog dia untuk mengetahui siapa dia dengan lebih lanjut okeyy. She just gave me a cute shinchan. HAHA. I lovin' it. Thank you dear. So, this is the award.
Comel kan budak nakal ini? HAHA. Thanks sayang sebab bagi I this kind of awardd :)

Soalan makcik bebel adalah seperti berikut 
1-pendapat tentang blog anda sendiri ?
*Blog saya mestilah...
tak menarik, tak cantik dan tak da'bomb. HAHA. Takkan lah aku nak puji blog aku sendiri kan.
 
2-Berikan pendapat anda tentang blog orang yang give award nieh pulak?
*blog yang simple and comel plus plus :)

3-sayang ke tak sayang dekat saye? kenape ekh? HAHA.
*Haishh... saya sayang awak lah. Dah nama pun kawan an. Kena lah sayang kawann sendiri.

4-barang yang paling korang nak sejak dari dahulu kala lagi?

*Canon DSLR
*Supra
*IPhone
*My own laptop

5-siapa geng blogger yang paling rapat dengan kamu?
*Saya rapat dengan semua orang but I think yang paling rapat dengan I sekarang adalah Zuzu. I banyak tanya dia how to cantikkan my blog. Thank you Zuzu
 
6-sila tagged 3 orang lain untuk amek award nie dan nyatakan namenye disini..
*Nantikan kedatangan saya di chat box anda. Terima kasih :)

Thanks for reading.