Thursday, 18 November 2010

Taggie lagi ler ♥

17 NOVEMBER 2010- TAGG PLUS AWARD LAGI ! YEAY :D
Hey yo peoples. Yesterday, 16/11/2010 bersamaan pukul 12.37 pagi, Syera telah diberikan tagged and award lagih. Auw Malu lah pulak nak terima award-award bagai nih. Sampai dua pulak tuh. OMG! Sumpah aku rasa tak layak giler nak terima benda nih. Blog aku pun tak seberapa but still ada jugak orang sudi nak bagi award and whatsoever dekat aku an. HEHE. Malunya! A big THANK YOU to this cutey girl AMIRAH sebab sudi bagi award plus taggie nih dekat Syera.
FIRST AWARD :
1.Write 5 interesting facts about the person who gave u this award. 
*Her blog was A-W-E-S-O-M-E
*I know she's a good girl.
*She love blogging.
*Have facebook.
*Sweet little girl.
2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
*Just called me Syera
*SPM Candidates 2010
*Suka Online
*Suka makan ayam
*Suka mengusha pakwe-pakwe hot
*Sangat berharap untuk mempunyai Nikon DSLR nya sendiri
*Benci kepada mereka yang suka bermuka-muka
*Suka menyanyi
*Tak suka kaki game (kaki perempuan)
*Love musics so muchh.
3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them
*10 ? banyaknya sayang. semua orang layak terima anugerah nih ekh. Sape nak amik, amik lah okey. Just cakap aku yang bagi. Tak kesah pun. hehe ;p

SECOND AWARD:

1-Thank the person who gave you the award and the link of the person 
*Terima kasih Amirah kerana sudi memberi I award beautiful blogger even though blog I tak cantik mana pun. Malu lah nak terima. HAHA.
2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome : 
*Saya bagi award nih dekat semua orang lah. follower aku silalah amik yup. HEHE

Thanks for reading.