Friday, 26 November 2010

Sweet Like Sugar

26 NOVEMBER 2010- DAPAT LOLLIPOP LAH
Hey yo. What's up? Harap-harap korang sihat lah ekh. Sorry, aku sekarang agak busy dengan SPM so tak boleh nak merepek panjang-panjang kat baby blog nih. So, post aku kali ni pendek je la okey. HEHE. Just nak mention yang aku dapat lollipop besar semalam. Thanks to ZUZU sebab kasi award ni dekat Syera yaw. Syera terharu. HAHA. Ini dia lollipopnya .
Haa... BESAR PUNYAA! HAHA. Thanks Zuzu sebab bagi SYERA candy nih. And award ni la yang paling senang sekali aku pernah dapat dalam sejarah pem-blog-an ni. Tak payah nak jawab-jawab soalan bagai. Just tag kt 5 org je.
So here you go...
5 yang bertuah itu adalah:
*http://superofme.blogspot.com/
* http://syeraloveyou.blogspot.com/
*http://chikerboom.blogspot.com/
*http://tiaafakemonster.blogspot.com/
*http://mica-miyy.blogspot.com/
Thanks for reading.