Monday, 8 November 2010

Followers, I'm Sorry -.-

 
8 NOVEMBER 2010- OH MY BABY BLOGGG !
Hey to all warganegara blogg ! So, at lastt, I'm start to writing back at my baby blogg LIFE AS A TEENAGERS. Erm... long time no see kan -.- Betul lah apa yang kawan aku kata, nak maintain blog ni lagi susah dari nak maintain cinta cintun nie. Arghh... I'm so so SORRY guys. SPM is just around the corner so aku takde masa nak merepek + meraban kat blog aku nih. Actually aku ada banyak story nak post, but tiada kesempatan untuk berbuat demikian. Aku harap peperiksaan SPM berlalu dengan pantas supaya aku boleh duduk meng-online kan diri selama 24 jam tanpa sebarang gangguan dan perasaan gundah gulana memikirkan paper-paper elektif aku yang bila-bila masa sahaja boleh meranapkan cita cita aku. Oh my gosh! Chemistry, Physics, Addmaths and Akuans... I LOVE YOU GUYS ! Please laweyh, Jangan la kasi soalan-soalan yang susah + merepek ouh. Kantoii aku tak boleh jawab, bisa merana bhai -.- HEHE. Okey lah. Malas nak merepek lagy, nanty ada masa aku post lagi ekh. Bye.
Aku sayaaaannggg korang !

Thanks for reading.