Wednesday, 17 November 2010

Selamat Hari Raya

 17 NOVEMBER 2010- SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA !
Assalamualaikum semua! Hye korang. What's up? Sihat ke? Aku harap korang sihat la ekh. Syera just nak wished Selamat hari raya aidiladha. Selamat Hari Raya Haji pun boleh jugak. Kalau nak cakap selamat hari raya korban pun boleh meyh. Hentam saje lah. HEHE. Memang lah hari raya nih tak semeriah hari raya aidilfitri kan, but sebagai umat islam kite kenalah bersama-sama meraikannya. Mungkin ada antara korang yang baca ni sambut hari raya korban dekat kampung halaman yang nyaman bersama sanak saudara tercinta and mungkin ada di antara korang yang sambut dekat rumah je . Like usual, Syera and family raya dekat rumah ajeh. Ayah kena kerja and kiteorang terpaksa menerima kenyataan itu. But takpe lah kan. Raya dekat rumah pun 'best' jugak. So akhir kata,
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA !

Thanks for reading.