Friday, 12 November 2010

Say NO to copycat !

 12 NOVEMBER 2010- MIDDLE FINGER LAWEYH !
Huh... Sejak aku 'rajin' mengupdate blog aku nih kan, ada jeh yang tak puas hati dengan aku. Dah tak puas hati tu cakap lah depan-depan kan. At least tak tambah dosa mengumpat korang. Ni tak, bercakap belakang-belakang pulak. Apa masalah derr?? -.-
Aku pun tak faham lah. Aku ada kacau blog kau ke sampai kau nak boikot blog aku? Setahu aku takde uh. Aku yang buat blog dulu an. Dah memang terang-terang kat profile yang blog aku bulan 10 and kau punya bulan 11. So apa lagi yang tak puas hati nih? Apahal pulak kau nak kata aku yang copycat blog kau. Kau yang COPYCAT blog aku, nak banyak bunyik pulak. Sesedap hati je cakap aku tiru blog kau lah apa lah itu lah ini lah. LOSERRR!! Kelakar la kau ni sayang! Semua orang tahu lah perangai kau. Sejak dari zaman myspace lagi kau suka tiru profile aku. Sekarang nak kecoh-kecoh kata aku tiru blog kau pulak. Takde life ke sengal! Nasib baik facebook tak boleh design macam myspace and whatsoever. If boleh design kan, aku tak tahu lah nak cakap apa uh. Alasan kau bila aku tanya kenapa boleh sama, kau jawab 'semuanya cuma kebetulan' Babi kau kebetulan -,-
Sebijik-sebijik serupa kebetulan ke tu. Dah laweyh! Bertaubat lah sementara umur kau masih panjang ni. Aku tak nak kau mati nanti diri kau bergelumang dengan dosa. Memang lah bukan aku yang tentukan dosa dan pahala kan, tapi tuh la. Dosa kau kat aku jeh dah berbakul-bakul uh tapi don't worry lah. Aku dah lama maafkan kau walaupun kau tak pernah mintak maaf dekat aku. Lagi satu aku nak bagitahu kau, Ini BLOG AKU ! So, suka hati aku lah nak tulis apa kan. Kau tak suka kau boleh berambus dari sini.
Kesah pulak aku kan -.- wekkkkk
Thanks for reading.