Saturday, 13 November 2010

Sabtu la ngok ;)

13 NOVEMBER 2010- WHAT A BORED SATURDAY !
Good Morning! Hari ni hari Sabtu atau dalam bahasa inggerisnya Saturday. And macam biasalah Syera duduk di rumah sahaja. Huh... Bosannya hidup ni. Mama cakap; Selagi tak abis SPM, selagi tu lah aku kena kurung dalam penjara. Tapi kan, penjara ni memang best lah. Aku namakan ia PENJARA VVIP yang dikhaskan untuk budak-budak form 5 macam aku ni haa. Tapi penjara ni bukan macam penjara yang banduan masuk tu. Penjara ni boleh online, tengok TV, makan sedap-sedap, dengar lagu, main game dan bla bla bla. HAHA. Sebenarnya, aku bosan. Tak tahu nak blog pasal apa so izinkan aku merepek hari ni. HEHE. Haa... korang tak izinkan? Heran pulak aku kan ^.^ Blog aku doh! Suka hati aku la sayang oii ! Btw, Adik aku dah sampai Mid Valley dengan member-member dia sedangkan aku duduk rumah berdating dengan PC aku ni. Okey what! At least, tak timbulkan fitnah bercinta dengan PC ni. HAHA. Takpe lah Syera. SPM dah nak dekat an so kau kena FOKUS ! Nanti lepas SPM kau pulun lah keluar habis-habisan doh. Tak payah balik rumah pun tak apa uh (memang makan kaki lah kan kalau aku tak balik rumah) HAHA. So hari ini, aku bercadang nak meng-update blog aku sebanyak yang boleh. Ada benda menarik je aku post, ada yang menarik je aku post. Almaklumlah, nak hilangkan bosan kan. Daripada aku tidur dan menggemukkan badan, better aku duduk depan PC ni meraban sorang-sorang. HAHA. Okey lah bye bye :)
Thanks for reading.