Saturday, 27 November 2010

Rumours or what ?

 27 NOVEMBER 2010-KENA REPEAT PAPER BM FOR SPM?
Assalammualaikum and salam satu blogger. This time aku nak story pasal paper BM SPM kiteorang. Like what I said just now, paper BM kena repeat. Tapi betul ke ? Ke gosip jeh haa? Damnn... Gila terkejut kowt. Aku pun baru je tahu tengah malam semalam lepas tengok nightline dekat TV3. What the hell? Aku dengar cerita budak-budak utara yang bocorkan. Dorang buat bm 2 dulu padahal time tu satu malaysia jawab bm 1. Aku pun pelik kenapa boleh jadi macam nih. Pengawas peperiksaan salah amik paper ke? Tapi macam mustahil jeh salah amik. Haihh.. Apa lah nak jadi an. Setiap kali exam besar-besar macam SPM, PMR and UPSR mesti ada problem macam nih. Bocor sana bocor sini. Tapi perlu ke nak sebarkan dekat orang lain. Aku rasa paper BM tuh takde la susah mana sampai nak soalan bocor bagai. Adoyaii!! Macam-macam hal uh. kalau tak kena repeat pun, kemungkinan gred mesti naik punya. Susah la nak dapat A macam ni. Dah lah ni je harapan aku nak menambahkan huruf 'A' dalam gred SPM aku. Pening pening =.= Masalahnya kitorang tak dapat pun soalan bocor tu. Pahal pulak dengan kitaorang-kitaorang sekali kena repeat paper tuh. Stupidooo uh! Tapi nak buat macam mana kan. Benda dah nak jadi. Terima saja lah. Kita tunggu dan lihat apa keputusan kerajaan and lembaga peperiksaan nanti. Okey lah. Syera nak out. Later update lagi okey. Bye :)
Thanks for reading.