Wednesday, 3 November 2010

Proud to be Sri Amanians.

2 NOVEMBER 2010-I'M SO GONNA MISS HIGH SCHOOL ♥
Oh gosh! Someone said to me; Aik Syera, rajin nya kau update blog kan sekarang ni! Tak reti reti ke diri tu nak SPM ? Nak tahu tak aku cakap apa kat minah tu, Wahai Cik ****** suka hati saya lah nak buat apa, bukan saya suruh awak jawab paper SPM saya nanty. HAHA. Terus senyap budak tu. Sorry awak! Saya agak emotional tady. HEHE (!) Okey lah. Kali ni aku nak story pasal Graduation Night aku on 29 October 2010 and my life as Sri Aman students. Sorry lah -.- agak lambat nak posting but takpe lah. Blog aku suka hati aku lah nak update bila. HAHA. Okey lah. Malam 29 Oktober tu kan, semua budak-budak form 5 SMK(P)Sri Aman kelihatan sangat sangat lawa. Macam malam tu kiteorang yang punya. Tiada uniform sekolah yang berwarna biru putih tue. Hodoh bhaii -.- That night, all of us looks damn pretty, sweet, gorgeous, cute, awesome, blink blink and more. Oh Gosh ! The event was held at KGNS, Selangor. It was damn damn cool lah. Sedih pulak rasanya nak tamatkan sekolah. Aku tahu aku akan merindui Sri Aman. Rindu segala-galanya tentang Sri Aman. Lepas ni tak ada lagi nak datang lambat ke perhimpunan, tak ada lagi berebut-rebut nak beli makanan dekat kantin, tak ada lagi physics lab and Puan Ngau, no more chemistry lab, tak ada lagi aktiviti "mengumpat" cikgu cikgu, tak ade lagi cikgu yang membebel-bebel bagi nasihat, Tak ada lagi Datin Mary, tak ada lagi suara pengawas yang annoying suruh senyap and whatsoever lah kan. And the most important thing, tak ada lagi aktiviti makan dalam kelas. OH GOSH! I'm gonna miss all this soon. Walau apa pun yang berlaku, kawan adalah segala galanya. Itulah anugerah terindah aku sepanjang aku berada di Sri Aman. To all form 5 Sri Amanians, Good Luck in SPM and all the best in your life. To my 5 Sains Fasih, I hope we will be friends forever. I love you guys To my best friends; Nurfatin Iziaty, Syaza Syahira, Nurul Shuhada and Nor Ashikin, I hope kita akan kawan sampai bila bila la ekh. Ingat tau plan kita nak lepak sama-sama lepas SPM nanty. OMG! I'm gonna miss you guys so fucking damn much la. Aku sayang korang ketat-ketat doe. HEHE. To my other friends that I love; Haziqqah, Wan Nurshahirah, Nur Asilah, Aina Amirah, Hanis Syahira, Amira Zaharatul and more more more, I love you guys sampai bila bila meyh. I hope kita takkan lost contact lah ekh. Lepas SPM, jom melepakkkk! Nama sesiapa yang saya tak mention saya mintak maaf yea. Bukan bermakna saya lupa anda, tetapi saya memang tak ingat meyh. Almaklumlah dah tua kan. HEHE ;p Yang paling penting, I LOVE YOU GUYS SO FUCKING DAMN MUCH ♥
Thanks for reading.