Friday, 26 November 2010

Oh SPM part 1

26 NOVEMBER 2010- FIRST WEEK OF SPM ! 
Hey endut ! HAHA. Sorry. Aku dah terikut-ikut cara si Azmi menegur aku. HEHE. Okey! Sekarang aku dah banyak time sikit. So, now Lets talk about SPM. I mean my first week of SPM. It's kindda good week actually until datangnya my sejarah paper. GOSHH! Aku menangis kot lepas habis paper sejarah semalam. Secara tiba-tiba otak aku blank -.- nak jawab soalan-soalan tuh. Perghhh... soalan dia agak susah lah. Berpeluh jugak aku time menjawab uh. Almaklumlah, aku bukan seorang yang bersejarah, so aku baca buku sejarah pun ikut kehendak hati jeh. Harap-harap lulus la uh. Nak mengharapkan 'A' jauh sekali. Lulus pun dah syukur alhamdulillah. To Mr. Sejarah; I hate you foreverrr. Kau jangan muncul lagi dalam hidup aku lepas SPM nih. HEHE. My BM paper pulak it's kindda good lorh. Aku boleh jawab dengan lancar walaupun tak sesempurna mana. But okey kot. Kertas English pun macam okey je. Just paper 1 aku ada merepek sikit. Dah nama pun kertas Essay kan. Tunggang langgang ayat tu aku kerjakan ^.^ HAHA. Haihh... apalah nak jadikan! Dah form 5 kowt. Tapi takpe lah. Azam aku lepas abis SPM nih, aku nak masuk kelas English. Nak memantopkan language aku. Biar berjaya sikit. HEHE. Whatever! Aku amik Tasawwur Islam as aku punya subjek tambahan.  Walaupun aku tak fokus sangat dekat subjek Tasawwur nih, tapi alhamdulillah aku boleh jawab. So yeah. Please! I need some 'A' doh. Tiga subjek nih je harapan aku nak memperbanyakkan 'A' aku. Sejarah dah punah. And next week semua subjek susah-susah.
Korang doakan aku okeyy :D

Thanks for reading.