Tuesday, 9 November 2010

Oh my Baby blogg ;D

 9 NOVEMBER 2010- IT'S ALL ABOUT TIME .
Hoy hoy ;) Hari ni tepat jam 07.59 malam aku meng-update blog aku. Kesian! Sekarang aku dah tak boleh kerap sangat update blog aku nie. Almaklumlah, masa mencemburui aku dan budak-budak form 5 yang lain. Sekarang ni, kalau nak online pun kejap-kejap jeh. Dah tak boleh nak berjam-jam macam dulu lagi dah. Zaman online lama-lama macam dulu terpaksa dihentikan buad sementara waktu. Memang tidak boleh dinafikan, SPM lagi beberapa minggu jeh. Sumpah! Aku berdebar tahap gaban. SPM lah yang akan menentukan masa depan ku. Aku harap ianya menyebelahi aku. Amin! Oh yeah, aku update blog ni pun sebab bosan. Tak tahu nak buat apa bila aku online. Menunggu 'Si dia' online, fuh... memang macam gampang lah kan. Kata nak online, nak online tapi tak online online pun. Memang makan kaki ler nama nya uh. Tunggu lah kau an. Aku kerjakan kau nanti. HAHA (!) Hidup aku sekarang memang lah sangat kucar-kacir. Berterabur semuanya! Yeah, Guess what, My life was getting more and more interesting now. And don't forget its getting MESSY too. Too messy until I can't arranged my time table well. Study entah ke mana, online memanjang, lepakking je kerja and I'm getting LAZY and LAZY and LAZY now. Huh.. What a life kan ! Tapi sekarang mood belajar tu dah datang sikit lah. Bagus kan! Better than nothing. Untuk bulan November nih, mood aku adalah SPM. Tak kesah la korang nak cakap SPM uh 'Sijil Paling Mudah' ke 'Sijil Party Malaysia' ke, lagi sekali aku bagitahu korang, aku tak heran. Bagi aku, Sijil nih la yang akan tentukan masa depan aku. Sorry laweyh! Aku asyik update pasal SPM jeh beberapa hari nih tapi tu lah kenyataan nya. Otak aku nih tak boleh nak fikir pasal benda lain melainkan SPM. Yeah! SPM. So yeah, apa yang aku boleh cakap GOOD LUCK TO ALL FORM 5 YANG AMBIK SPM. Aku doakan korang berjaya. Aminn !
Thanks for reading.