Sunday, 28 November 2010

New new new ♥

 28 NOVEMBER 2010- BLOG BERWAJAH BARU ;D
Hey readers. Cantik tak blog saya? HAHA *perasan lebih* Takda lah. Sengaja je bergurau di malam hari. Aku sendiri pun masih tak puas hati dengan keadaan blog aku sekarang nih. Agak berwarna-warni atau dalam bahasa inggerisnya too colourful. I thought of changing the colours but takde mood lah sekarang. Kepala tengah sakit and aku dah malas nak edit lagi. Biarkan je lah dia begitu untuk sementara waktu. Nanti mood aku dah datang balik, aku edit la semula okey. Kepada sesiapa yang minta tolong aku edit blog korang uh, sorry guys -.- Aku bukan lah pakar dalam bab edit-mengedit nih. Kalau setakat nak memburukkan blog aku sendiri, aku berani lah. Tapi kalau tolong buatkan blog orang, aku agak takut sikit sebab citarasa manusia lain-lain kan. Kang aku buat ikut tekak aku, korang tak suka pulak. Pastu nanti mengata aku sengaja nak memburukkan blog korang. I don't like this kind of people ya. Sorry to say but that's the truth. Kalau korang percaya dekat aku, insya allah aku boleh tolong korang setakat yang aku mampu. Tapi kalau korang nak mintak tolong aku sekadar nak memburukkan nama aku, back off okey! Buatlah sendiri =.= Btw nama blog aku telah ditukar. No more LIFE AS A TEENAGER. Nama blog aku sekarang adalah
SPEAK TO ME BOO 

Thanks for reading.