Wednesday, 10 November 2010

New new new ;D

10 NOVEMBER 2010- NEW BACKGROUND
Finally I've changed my background. Huh... Aku rasa semakin buruk kot jadinya. Kenapa aku tukar background baru? Entah! Aku pun tak tahu kenapa. Ouh... Ouh... aku dah tahu dah reason dia. HAHA (!)
Ia disebabkan oleh background lama aku yang tak keluar-keluar apabila di preview, that's why lah aku tukar background baru. Bodoh kan! Entah apa problem code background lama uh sampai tak nak keluar bila aku preview. Dah la background tuh cantik meyh. Aku rasa dia merajuk ngan aku kowt -.- Hish... Geramm betul lah! But takpe dohh. Background baru nih pun okey lah jugak an walaupun tak se-cool background lama. Aku akan guna background yang baru nih buat sementara waktu sebelum aku jumpa background yang lebih GEMPAK. Adios amigos yaw !
Thanks for reading.