Friday, 12 November 2010

Kebosanan melanda diri

12 NOVEMBER 2010- JUMAAT YANG MEMBOSANKAN !
Hey you guys. Alright. Let's merepek again! HAHA. Just nak bagitahu yang aku TAK SUKA JUMAAT! Damn! It's super duper bosan lah. Aku tahu lah Jumaat tuh penghulu segala hari kan. But boringlah kalau setiap kali macam ni maa. Aku tak suka Jumaat sebab setiap kali hari Jumaat je aku rasa lama sangat. Aku rasa macam jam kat rumah aku nih rosak. Tak bergerak-gerak je rupanya. HEHE. Bukak TV takde cerita, online pulak sangat membosankan, dengar lagu? Huh... Everyday lagu yang sama je aku dengar doh. What a life kan? HAHA. Disebabkan aku terlalu bosan hari ini, aku pun gedik-gedik lah pegi try Applications kat facebook. Ada satu applications nih, aku suka sangat sebab aku rasa macam dia tak tipu aku. Setiap kali aku try mesti jawapan yang sama jeh aku dapat uh. Tak macam applications yang lain tu. Hari ni try lain jawapannya. Esok try lain lah pulak. Haih... Okey! Aku try applications LOVE TEST. Results dia adalah seperti berikut :
 Okey. Let's talk about the results. Guess what, results dia memang agak 'membanggakan' aku. Huh... membanggakan lah sangatkan! Sebab tu aku kata benda ni tak tipu aku sebab memang betul pun apa yang dia kata tuh. Aku rasa tu lah faktor-faktor kenapa aku couple sekejap-sekejap je. Aku agak lah kan, semua masalah berpunca daripada diri aku sendiri. Aku tak pernah matang nak menyelesaikan semua masalah yang melanda dalam hubungan aku. Yang aku tahu setiap kali bergaduh, aku mesti nak merajuk. Mengada-ngada kan! Dah besar pun nak merajuk-rajuk. Huh... So yeah, umur aku pun dah semakin meningkat. Now onwards, Aku berazam nak ubah perangai aku tuh supaya hubungan aku akan berkekalan kelak. Insya Allah! Aku harap suatu hari nanti, results application Love Test ni akan berubah. WATCH OUT BABE ! HEHE.
Thanks for reading.