Saturday, 13 November 2010

First Dance- Justin Bieber ♥

13 NOVEMBER 2010- THANKS ZUZU FOR THE TAG !  
Oh hey, what's up again. First of all, I just want to say HELLO to ZUZU yang dah lama giler tak update blog dia tuh. HELLO ZUZU ♥ Long time no see yeah (walaupun everyday aku nampak dia online dekat facebook) HEHE. Aku dah agak dah. Kalau dia start updating baby blog dia, mesti ada something new yang dia akan buat. Like what I said, she had just tagged me! Tag yang aku dapat kali ni agak pelik daripada biasa sebab kena guna lagu on my music library. Shuffle pulak tuh. Haih... Agak pening jugak lah aku nak jawab soalan-soalan tuh. Pakai lagu-lagu bagai, tapi belum cuba belum tahu kan. So, biar aku try dulu okey. Nanti aku tagged korang pulak ekh. Okey, Arahan dia adalah:

 1) If someone says, “Is this okay?” you say?
*Never Let You Go- Justin Bieber
2) How would you describe yourself?
*Fire Burning- Sean Kingston
3) What do you like in a guy / girl?
*Inilah Cinta- Akim AF7
4) How do you feel today?
* Love Me- Justin Bieber
5)What is your life’s purpose?
* Secret- One Republic
6) What's is your motto?
*Kalau Berpacaran- Ana Rafali feat. Shuhaimi Meor Hasan
7) What do your friends think of you?
* Vampires Will Never Hurt You- My Chemical Romance
8) What do you think of your parents?
*Russian Roulette- Rihanna feat. Kardial Offishall
9) What do you think about very often?
* California Gurls- Katy Perry feat. Snoop Dogg
10) What is 2 + 2?
* Cinta- Alif Aziz
11) What do you think of your best friend(s)?
 *How Do You Sleep- Jesse McCartney feat. Ludacris
12)  What do you think of the person you like?
*Somebody To Love- Justin Bieber feat. Usher
13) What is your life story?
*Pergi- Aizat
14) What do you want to be when you grow up?
*One Less Lonely Girl- Justin Bieber
15) What do you think of when you see the person you like?
* Kembali Pulang- Kangen Band
16) What will you dance to at your wedding?
*Just The Way You Are- Bruno Mars
17) What will they play at your funeral?
*IYIYI- Cody Simpson feat. Flo rida
18) What is your biggest fear?
*Biarkan- Vince
19) What is your biggest secret?
*Haruskah Kita Berpisah- Arrow
20) What will you post this as?
*First Dance- Justin Bieber

 HAHA... Sumpah best giler. Walaupun agak memeningkan kepala aku tapi aku rasa ianya sangat cool lah. Thanks Zuzu for the taggg !
I love you Now, nak cari 20 orang pulak for the tagged. Thanks again yaw.

So, my title for this post is
FIRST DANCE- JUSTIN BIEBER

Thanks for reading.