Friday, 5 November 2010

Its Jonas Brother bebeh !


5 NOVEMBER 2010-ITS MY FIRST TIME WATCHING CAMP ROCK!
Yeah, today is Friday and guess what hari ni merupakan hari yang sangat membosankan. Tahu tak, SANGAT SANGAT BOSAN! Huh... Nak kuar melepak kat Pavillion mama tak kasi. Mama kata 'kau jangan mengada-ngada nak kuar ekh, diri tu dah lah nak SPM. Tak sedar sedar lagi ke ?' Adoii :'( Oh SPM! Cepatlah engkau berlalu pergi. Selagi engkau ada, selagi itulah hidup aku akan terseksa sebegini rupa. HAHA (!) So, disebabkan aku takde kerja nak buat kat rumah, aku pun duduk la melepak depan TV sambil mengunyah makanan. Almaklumlah, tu merupakan salah satu aktiviti nak mengemukkan badan aku nih. HAHA. Sumpah lah doh. Hari ni memang takde cerita. Dah kata deepavali kan! So cerita pun untuk kaum kaum dia jeh. Stress nya aku! Abis sume channel aku bukak termasuk channel cartoon sekali. Semua story pasal kaum-kaum dia je. Haihh... Tiba-tiba hati aku ni tergerak pulak nak bukak channel 615 Disney Channel. Alhamdulillah... Nasib baik bukan cartoon tamil. HEHE. Time aku bukak channel uh, Disney tengah tayang cerita CAMP ROCK: THE FINAL JAM. Untuk pengetahuan korang, aku tak pernah tengok langsung cerita Camp Rock seumur hidup aku. Kesian kan! Aku tahu korang mesti nak gelakkan aku tapi lantaklah. Tak salah pun aku nak buat pengakuan berani mati nih. HAHA .And one more thing, masa aku tengok cerita tu tady baru aku tahu pasal kewujudan JONAS BROTHERS. Adoyai!! Malunya akuh. HAHA. Handsome jugak dorang kan. Lama jugak aku usha si Nick tu and baru aku dapat rasakan yang dia memang sangat HOT. So yeah, lepas ini aku harap Disney ulanglah lagi story Camp Rock tu. Lagi-lagi yang the first series sebab aku nak start tengok dari mula. Than ulang sekali yang the second one. Baru gempak an! Dua dua sekali in one day. Perghh... Memang aku mengadap je lah depan TV uh. HAHA. Aku kena jugak tengok cerita tu sebab nanti takde lah orang tanya aku, aku ternganga je tak boleh jawab. Memalukan aje nanty lorh. Lepas ni aku nak try ikut perkembangan Jonas Brothers pulak lah. Takkan lah asyik Justin Bieber jeh kan. Tukarlah pulak citarasa kali ni. Tapi walau apa pun yang berlaku, JB still in my heart. HAHA .
Thanks for reading.