Sunday, 28 November 2010

Heart broken :l

 27 NOVEMBER 2010- SANGAT-SANGAT STRESS TODAY!
Hey guys. Namaste! HAHA. Ermm...What a day today -.- Nothing seems to go right. Semuanya tak kena. Kenapa? kenapa? Dan kenapa? Adakah disebabkan perubahan mood yang selalu dialami oleh kaum wanita? Huhh... Tiada jawapan untuk soalan itu. Aku pun tak tahu kenapa dengan aku hari ini. Yang aku tahu hari ini perasaan aku adalah SEDIH SAHAJA! Yaa... Sangat-sangat sedih sampai aku rasa macam nak menangis -.- OMG! I really really need someone right now. I mean NOW! Aku perlukan kau sayang. Mana kau pergi huh? Dah banyak kali kau buat aku macam ni but aku sabar aje uh. Aku malas nak membebel. Nanti kau cakap aku kuat memekak pulak. Tapi kan, tak adil lah kau selalu tinggalkan aku macam nih. Aku faham kita jauh but please lah. At least kau text lah aku bagitahu keadaan kau. Sihat ke tak ke? Hidup lagi ke? Dah mampus ke? Haih... Pening pening =.= Kau tahu tak, takkan bangkrap pun kau kalau text aku sekali sehari. Aku tak mintak banyak. Sekali pun cukup lah. Nanti takda lah aku susah hati nak fikir pasal kau aje. Mana semua janji-janji kau dulu hah? Janji yang kau nak text aku everyday?  Adakah janji hanya tinggalkan janji? Banyak betul tanda soal dalam relationship aku kali ini. Aku takkan merungut banyak sebab aku tahu ini semua dugaan tuhan untuk aku. Selagi aku boleh sabar, aku akan terus bersabar. Lagipun aku sendiri yang pilih jalan ni. So, aku kena usaha untuk selesaikannya. Selagi boleh diselamatkan, aku akan cuba untuk selamatkan dan jika tiada jodoh lagi diantara kita, aku redha. Maybe you're not the one for me.
Aku couple bukan untuk break
Ingatlah 5 perkataan ini sayang. Bye and I love you :(

Thanks for reading.