Wednesday, 3 November 2010

Gila Betol budak ni -.-'

 3 NOVEMBER 2010- NAK INI FOR MY 'HANTARAN KAHWIN' 
Heyyo ! Nak tahu tak, petang tadi kan, ada lah satu 'mamat handsome' ni tanya aku satu soalan bodoh. Dah soalan bodoh kan, aku pun bagilah jawapan bodoh. HAHA (!) Sorry sayang. I bergurau je uh. Jangan amik serius pulak ekh. HEHE. Semuanya bermula apabila kiteorang cakap pasal kahwin. HAHA. Bodoh kan! Umur pun tak cukup lagi sibuk cakap pasal kahwin. Dah gatal bebenor la tuh -.- hee.

F : Sayang, nanti kalau i masuk meminang you, you nak ape as hantaran ekh ?
S : Ermm... erm...apa ni cakap pasal kahwin, I bukan nya nak kahwin dengan you pun. perasan!
F : Alah, takpe lah. Kita berangan je dulu. hehe .
S : Haa... ya lah. Tapi I memang tak nak kahwin dengan you. You tu dah la kedekut taik hidung masin. haha.
F : Haha... ya lah. Cepat la bagitahu you nak apa. I nak start kumpul duit ni ;)
S : I nak SUPRA ♥ Kalau boleh dua. Haha .
F : SUPRA ? Haish budak ni tak abis abis dengan supra dia.
S : Alah, biarlah. You sibuk kenapa ? haa... Kan i dah kata you takkan nak beli punya. kedekut! hehe
F : Sape kata I tak nak beli ni ? Tapi kan sayang, I rasa mana ade orang pakai supra dah uh. You percayalah cakap I ni.
S : Alah, tak nak beli cakap je lah. I tak kira. I kata I nak ,  
I NAK JUGAK! Jangan nak bantah bantah.
F : Ceh gemuk I ni, marah pulak. Haa...Ya lah ya lah. I belikan. Tak payah tunggu hantaran kahwin la you. Nanti I dapat duit biasiswa I, I belikan k.
S : Elehh, cakap nak gebang je. I tak nak yang pasar malam punya. I nak yang ORIGINAL!
F : Memang la yang original. Takkan la I bagi you pakai yang ciplak pulak. Apalah. Lempang kang baru tau!
S : Okey fine ! Kita tunggu dan lihat. I nak tengok SI HAJI BAKHIL ni nak kuar kan duit ke tak. haha .
F : Haishh...Mengada la you ni. Dah lah. I nak mandy. Nanty malam kita ber-super savers ekh sayang. Bye 
S: Hahaha... Okey. Thanks sayang

Haaa... Tu la aktiviti kiteorang setiap kali dia takde kelas. MEREPEK ! Tapi percayalah, aku bergurau je kowt. Tapi kalau dia nak belikan betul-betul pun apa salahnya kan. HAHA (!) Btw, aku tak couple dengan dia tau, korang jangan salah sangka pulak. Kiteorang prefer jadi kawan je sekarang ni. Pengalaman lama banyak mengajar aku mengenai dia. Aku perlukan masa untuk menerima dia kembali.


Thanks for reading.