Tuesday, 2 November 2010

FUCK OFF BITCHH -.-'

2 NOVEMBER 2010- MIDDLE FINGER FOR YOU BITCH !
Weh minah baru nak up! Kau ingat kau siapa haa ? Please lah. Kau jangan nak menggedik membuat cerita pasal aku. Kau tu bukan lah lawa mana pun. Atau dalam kata lain memang tak lawa langsung. Kau jaga la tepi kain kau tu. Dekat sekolah kan, aku selalu nampak tepi kain kurung kau koyak doh. Aku rasa better kau balik rumah, kasi jahit kain kau tu, baru boleh sibuk bercakap pasal hal aku. Apa punya perempuan lah kau ni. ANNOYING GILER! Aku tahu lah sekarang ni dah takde sape nak kat kau kan. But memang padan la dengan muka kau. Thumbs up for you! Asyik game orang je keje kau uh. Than sekarang kau nak jealous plak dekat aku dengan cara buat story yang ntah apa apa pasal aku. Takde life ke hah ? Cukup lah sekali kau musnahkan hidup aku. Tak ingat ke apa yang pernah kau buat dulu? Kau lah penyebab hubungan persahabatan aku dengan member aku retak, than now kau nak suruh orang lain plak gaduh dengan aku . OMG! kenapa lah kau dilahirkan di dunia ni? Aku pun tak tahu but aku harap kau berubah laweyh. Berhenti laga-lagakan orang kerana one day kau akan kena balasan nya. And also STOP! buad cerita pasal orang lain. Aku tak kesah kau nak buat story pasal aku but please lahh! Jangan libatkan orang lainn. Kang tak pasal-pasal sebab mulut kau yang macam kimak tu badan kau yang binasa. And lagi satu, tak payah lah nak bajet-bajet cun sangat doh. Kalau ada lelaki yang nak kan kau pun, mungkin sebab nak balas dendam je. Perangai kau kan macam minah rempit. Memang kena la derr -.-
To CAPITAL N.N.Z.Z ; kau terasa ? pergi mampus sama kau !  Chaw .
Thanks for reading.