Friday, 12 November 2010

Finally you text me !

12 NOVEMBER 2010- I LOVE YOU !
Finally you text me kan sayang. Aku tunggu kau dari siang tadi sampai lah sekarang bhai. Syabas! Pahal kau doe? Dah malam baru nak text aku? Hee.. Aku tak marah kau lah sayang. Aku faham kau penat. Kau kan boss. HAHA. kesian kau sayang :) Oh, tepat pukul 10.31 malam kau sms aku!! Yeay... baru bahagia macam ni kan. Dah nak tengah malam baru kau text aku. Aku suka giler doh ngoi
HEHE (!) Kau tahu tak, Tak perlu lah kau nak mintak maaf bagai uh. Seriously aku tak kesah la. Chill okey! Aku faham kau kerja. Kau dah text aku pun syukur alhamdulillah. Yang penting kau tak lupakan aku dan aku pun tak pernah lupakan kau walaupun seminit.
Hah... Hebat tak ayat aku sayang. HAHA ;D
A: Hai sayang
S: Ouh hey !
A: Apa buat ?
S: Online la apa lagi keje aku uh. Ekh, hidup lagi kau kan sayang. HAHA
A: Siot je. Aku penat giler doh hari ni. Sorry sayang. HUHU
S: It's okey lah. Aku tak kesah. Aku faham. Tapi pahal kau penat sangat ni sayang ?
A: Banyak kerja kena buat. Si beruk (abang aku) balik petang tadi. So dia ada kat pejabat je hari ni. Mengusha aku buat kerja. Macam sial doh. Aku tak larat nak bangun dah nie.
S: Kesian kau sayang. Baru sehari abang kau ada kat office kau dah busy macam ni. Cuba kalau hari-hari, tak tahu lah aku cmne uh. Kalau penat sangat pegi lah rest okey ekh. Aku tak nak kacau kau
(Caring doe aku) HAHA
A: Ko pahal? Aku nak text ngan kau, kau sibuk suruh aku pegi rest. Yang penat nya kaki aku lah. Jari aku okey.
S  Haa... Yalah budak degil. Suka nya kau menjawab cakap aku. Sepuk kang. Grr ^^
A: Suka nya kau nak mencepuk aku. Hebat sangat ke kau? HAHA
S: Hebat lah jugak doe. HAHA. Aku tahu kau mesti tak mandi lagi an. Patut la aku bau busuk je kat sini. HAHA
A: Ha'ah la.Aku belum mandi lagi. Aku balik terus text kau. Siot lah kau. Tunggu aku jap. Aku pegi mandi. Nanti aku text kau balik k sayang.
S: Okey. Bye bye busukk ♥
Thanks for reading.