Tuesday, 2 November 2010

Do asked this Question!

2 NOVEMBER 2010- THE MOST POPULAR QUESTION.
Masih Bujang ☐  Dah Kahwin ☐
Single ☐  Taken ☐
Hey :) First of all, Selamat bercuti to all especially ME ! HAHA (!) Sesuka hati je kan bercuti awal dua hari. Tak sedar-sedar diri lagi minah ni! Come on Syera, SPM nak dekat dah laweyh. HEHE. Tak pe lah. Nanti saya study ekh. Btw, aku nak story sikit pasal the most popular question yang orang selalu tanya dekat aku sejak aku guna laman sosial ni. Alah, faham-fahamlah kan. FACEBOOK, MYSPACE, TWITTER, FORMSPRING dan yang sewaktu dengan nya. Soalan ini lah. Awak Single lagi ke? Are you taken ? Dah kahwin ke belum? Adakah masih bujang? Dan bla bla bla bla... HAHA . Sometimes aku sendiri pun tak tahu nak jawab apa. Mana tak nya! Soalan sama je. Boleh dikatakan hari-hari aku akan terima soalan ni. Kadang kadang aku cakap je aku dah TAKEN walaupun aku single lagi. Aku nak tengok sejauh mana dorang ikhlas nak kawan dengan aku. Ada sesetengah tu, bila aku cakap aku dah di TAKEN terus dorang tak nak main comment dengan aku dah. Ada yang sampai off IM Chat dorang. Apadahal uh. Nampak sangat korang tak ikhlas in friendship ni. Ingat aku kesah sangat ke hah? Tak batak pun. Loserrr -.-' Korang tak nak kawan dengan aku pun takpe. Tak haus pun tekak aku doh. Aku just nak nasihatkan sikit. Walaupun girls tu dah couple, tak semestinya korang yang lelaki ni tak boleh nak kawan dengan perempuan tu. Memang lah kan dia dah ada boyfriend tapi tak semestinya dia akan kekal dengan boyfriend dia tu selama-lamanya. Maybe one day, dia break dengan pakwe dia and you guys pulak ada untuk dia, mendengar masalah dia and whatsoever. Peluang korang pun still cerah meyh. Jangan lah memilih kawan sangat sebab nanti diri sendiri yang susah. So yeahh, kawan biar beribu kekasih biar satu. Byebye :)

Thanks for reading.