Monday, 15 November 2010

Award plus Tagg !

14 NOVEMBER 2010- SYERA DAPAT TAGG LAGI !
Ehem! ehem ! HAHA. Assalamualaikum semua. Syera telah kembali untuk menghuru-harakan blog anda. I mean bukan blog tapi you guys punya shoutbox. Bersedialah dengan kedatangan Syera Jefri  yaw. HEHE. Actually, hari ini Syera dapat TAG lagi daripada cik adik manis ZUZU KENT. Dia dah mengganas kembali kot. HAHA. But I like! Semakin dia mengganas, semakin saya suka kerana keganasan dia tuh membuatkan blog dia semakin cantik dan awesome! Two thumbs up for you girl. Tu merupakan hypothesis bagi experiment kali ini. HAHA. Syera bukan dapat tag aje, tapi turut diberikan award. Auw... malunya apabila diberikan award uh. Rasa tak layak pulak nak dapat award award bagai. But takpe lah kan. Dah orang kasi, kita amik aje lah. A special thank you to my sweet blogger friend ZUZU for the tag and award yeah.
So, let's check the award yeah :
(Apa macam ? Cool kan )
Okey. Than now aku kena jawab beberapa soalan berani mati ni pulak.
 1) http://italkshittostuff.blogspot.com/ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)
* Jawapan saya nih merupakan jawapan yang ikhlas daripada dasar hati saya tau. Saya rasa blog ni memang AWESOME + COOL + CANTIK  uh. Macam tuan dia jugak!  Kerana blog ini jugak lah saya semakin rajin berblogging. Thanks Zuzu!
 2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
*LIFE AS A TEENAGERS- Saya rasa nama itu cukup sesuai dengan blog ini kerana saya seringkali merungut pasal zaman remaja saya disini. Akibat daripada aktiviti kuat merungut itulah nama itu tercipta dengan sendirinya. HAHA.
 3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
*http://yesimsyera.blogspot.com/- URL ini datang daripada akal fikiran saya sendiri. Sebenarnya ada banyak lagi URL yang gempak gempak yang saya buat, tapi saya dah ter-fall in love dekat URL nih sebab setiap kali member-member saya memanggil saya, saya pasti akan menjawab dengan perkataan 'yes im Syera'
 4) apakah method dalam penulisan blog anda.
*Method? HAHA. Apa ke binatang method tuh. Actually, takde method pun. Saya banyak menggunakan penekanan hentam dan bedal ajeh. Saya tulis apa sahaja yang saya mahu apabila kebosanan melanda diri. Seperti yang selalu saya tekankan, blog saya suka hati saya lah kan nak meraban apa. HEHE.
 5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
*For sure lah jealous kan. Lagi-lagi bila tengok shoutbox dorang semua ada smiley yang gempak-gempak sedangkan saya punya takda pun -.- But, takpe lah. Saya suka tengok blog yang cantik-cantik nih. Walaupun blog saya tak seberapa kan, tapi saya akan try untuk buat yang terbaik for my blogg.
 6) bilakah blog anda diwujudkan.
*Blog ini duwujudkan pada 31 Oktober 2010. Actually this is my second blog huh. Someone telah merosakkan my first blog untuil I can't arranged it properly. Kesian kan. But its okey lah. I think my second blog ni lagi AWESOME dari my first blog. Acececehh *perasan lebih* hehe
 7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
*First person ? Of course la my ex-boyfriend. Everything I buad I akan bagitahu dia maa. So he was the first person who read my blog. My first follower for this new blog is si cantik manis Zuzu lorh.
 8) sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
 *ouh okey. Now aku kena tagged 5 member blogger yang aku rasa layak menerima award nih. Actually, semua layak terima anugerah nih, but like what the rules said, ONLY 5 PEOPLES jeh. Nama siapa yang takde tu, bukan lah bermakna blog korang tak awesome ekh. So heres the name :
*ZUZU-http://italkshittostuff.blogspot.com/
*FYKA-http://sayapsiparipari.blogspot.com/
*NURUL FATIN-http://choc-o-lover97.blogspot.com/
*WAWA WIWI-http://wawathelittlepinkmonster.blogspot.com/
*NADEA-http://nadeasengal.blogspot.com/
*NADDY-http://chikerboom.blogspot.com/



Thanks for reading.