Thursday, 18 November 2010

Aku sayang kamu ♥

18 NOVEMBER 2010- I'M SORRY NGOI ! 
H to the E to the L to the L to the O = HELLO ! HAHA. Alright! Memang aku saje nak mengedik-gedik eja camtu uh. Almaklumlah kebosanan melanda diri aku. Like usual, aku mesti nak mention pasal SPM. It's just another 5 days. Berdebar banget dong! Tapi, aku sendiri pun pelik. Berdebar-berdebar pun, aku still duduk mengadap pc nih. Subhanallah -.- Apalah nak jadikan! HEHE. Erm... Okey now aku nak mention pasal my Capital A He's the only one yang aku sayang buat masa nih. Semalam hubungan kiteorang agak tegang sikit. Biasa lah kan. Hubungan jarak jauh nih memang banyak halangan and dugaannya. Aku kena tabah meghadapi segalanya. Kali nih jugak aku dah berjanji dekat diri aku yang aku nak tangani segala masalah yang melanda hubungan aku dan dia secara profesional. Jangan terlalu ikutkan perasaan. And YES, aku rasa aku dah berjaya kot. Tapi KOT je lah. Aku sendiri pun tak tahu apa yang akan terjadi pada masa akan datang. Seperti yang aku katakan, aku berserah segalanya kepada Allah. Harap-harap ending nya menggembirakan aku. Sekian !
Thanks for reading.