Monday, 22 November 2010

It's me !

22 NOVEMBER 2010-GAMBAR AKU KE TUH ?
Hohoii, sekarang aku tengah online. Yeah, ONLINE! Haa... ape? Study? Dah lah tadi. Korang nih asyik  suruh aku study je an. Boleh gila aku kalau asyik mengadap buku je. Biarlah aku online untuk seketika yea. HAHA*evil laugh* Okey. Lepas aku study tadi aku tidur kejap. Kejap jeh tau! Sejam lebih sikit jeh. HEHE. Then this is what happened lepas aku bangun dari tido tadi. Aku makan sekenyang-kenyangnya pastu onlinee facebook, than bloggingg. Banyak pulak masa aku kan. Sempat pulak aku pegi meneropong blog-blog orang. HEHE. Okey. Sedang asyik meng-usha blog orang, tiba-tiba, *jeng jeng jeng* aku ternampak gambar aku dekat someone punya blog.
 (Picture aku ke nih -.-)
Haa... Betul kan tu gambar aku? Bangga kejap ^.^ HAHA. Aku tak tahu dia marah aku ke apa kan, but aku rasa dia tak marah aku kot. Untuk kepastian, nanti aku tanya dia ekh. HEHE. Alright! Korang baca lah sendiri apa yang dia tulis tuh. Btw, ada soalan yang dia tanya kat aku an. So dear, I nak jawab soalan you tu.
-Follower I hanyalah beberapa puluh jea sayang. Atau bahasa orang kampungnya 'sekerat' ajeh. Tak banyak mana pun. Malu nak mention berapa banyak uh. HAHA-
Btw, THANK YOU so much saya ucapkan kepada this cutey cutey girl sebab mention pasal blog aku kat blog dia *pening kejap -.-* HAHA. Korang tak percaya an, korang pegi lah view blog dia sendiri okey! Blog dia memang AWESOME lah !

Thanks for reading.