Sunday, 31 October 2010

This is what we called BLOG !

31 October 2010- THE COOLEST AND AWESOME BLOG EVER !
Hey peoples! Bosan nya hari ini ouh. Rasa macam nak keluar tapi malas pulak. Haish... Syera! Syera! Tak abis abis dengan malas dia. Tak tahu lah bila minah ni nak rajin uh. HAHA :) Disebabkan aku tak tahu nak post pasal apa, biarlah aku kongsi dengan korang pasal someone ni punya blog. It's SUPER DUPER AWESOME lah. Tak percaya? Korang view lah sendiri. Jangan ternanga mulut sudah ;0 lah. Kang masuk lalat. HOHO. Kalau nak dibandingkan blog aku dengan blog dia, memang TAK lah kan. Macam langit dengan bumi. Dia kat langit aku kat bumi. Okey lah tuhh. HEHE ;p Ntah lah. Aku just rasa blog dia sangat cantik and sangat kreatif. Hari ni templates and background lain, than esok lusa aku bukak lagi dah lain pulak dah. Magic ke ape hah ?? HAHA (!) Blog dia sentiasa berupdated and bertukar-tukar lah. Tu yang buat orang tak bosan nak baca. Lagi-lagi aku kan. Suka pergi menyibuk dekat blog dia. But lantaklah. Aku bukan nya kacau sesiapa pun. Kadang-kadang perasaan cemburu + jealous tu ade lah kan. Mana taknya, aku bukan reti nak 'bercinta' dengan code yang sangat-sangat complicated tu, but dia boleh. Sebab tu la blog dia awesome. Owner dia pulak sangat la baik. Dah lah cantik. Sesuai dengan blog dia. Tuan cantik, blog pun cantik. Acecehh, malu lah dia kalau dia baca nanty. But korang jangan risau lah. Aku dah tanya tuan punya blog tu, boleh ke tak aku nak 'mengumpat' dia kat blog aku, and she said YES. Boleh boleh and boleh! HAHA (!) Thanks sayang And for your kindness, I would like to give you 'anugerah' for your coolest and awesome blog. Keep it up yeah! Dah lah. Cakap banyak pun tak guna kan. Baik korang pegi view sendiri. Than korang nilailah sendiri kekreatifan dia.Click link bawah ni ekh. Bye .


Thanks for reading.